A hús, a zöldségek és a fűszerek, meg a magyar lélek aki tunkol.

A pörköltről

A pörköltről

A pörkölt lelke

2018. július 08. - morningnews

Évtizedes vita. Életre halálra menő küzdelmek, szájkarate és összeveszések. A szakma sem egységes, nem is volt az soha, és nem is lesz. Pörkölt? Zöldséggel vagy anélkül? Borral? Vízzel? Alaplével? Hát elmondjuk szerintünk mik az alapok. Jó hús. Ami friss, és olyan hentestől vesszük, akitől…

Tovább

A pörkölt egyház

Nekünk a pörköltkészítés vallás, a lábas vagy bogrács a templom, a pörkölt az egyház. Az a legjobb az egészben, hogy a világ egyik legegyszerűbb étele, de mégis mindenki máshogy csinálja, mindenkié más ízű, és egyébként is a végtelenségig variálható. De az egyszerűt a legkönnyebb elrontani. Nekünk…

Tovább
süti beállítások módosítása