A hús, a zöldségek és a fűszerek, meg a magyar lélek aki tunkol.

A pörköltről

A pörköltről

A pörkölt egyház

2018. július 08. - morningnews

Nekünk a pörköltkészítés vallás, a lábas vagy bogrács a templom, a pörkölt az egyház. Az a legjobb az egészben, hogy a világ egyik legegyszerűbb étele, de mégis mindenki máshogy csinálja, mindenkié más ízű, és egyébként is a végtelenségig variálható. De az egyszerűt a legkönnyebb elrontani. Nekünk fontos, a jó hús, a zamatos zöldségek, és a minőségi fűszerek kombinációja, és úgy ahogy a klasszikus viccekben-miszerint van egy csirkém, mit csináljak belle kisfiam? Pálinkát!- Nos mi mindenből pörköltet főzünk. Megmutatjuk azt is, hogy a magyar szépirodalom, hogy dolgozza fel ezt a nemzeti hagyományt, írók és költők vonzódtak ehhez az ételhez, alakítottak ki specialitást, vagy egy-egy módosulását kötjük hozzájuk. Titeket érdekel a pörkölt? És ami mögötte van? Kockázott vöröshagymákat elő!

A bejegyzés trackback címe:

https://porkoltrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6314100775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása